Головна » Мої файли

Історичний гумор очима школярів

Неділя18:03

1 квітня відзначємо День сміху. А в народі говорять: "Весь апрель никому не верь". Ось і мої любі учні 11-а класу долучилися до святкування - створили істоичний гумористиний колаж "Пакт Молотова-Ріббентропа: міфи та реалії". Колаж мене потішив, а найголовніше, я зрозуміла,  що моя методика роботи з візуальними джерелами дійсно ефективна!!!

добавлено в категорию Мої файли | 0 Комментариев »

Незвичний день - 29 лютого

Понеділок12:33

Незвичний день - "29 лютого"

29 лютого - загадковий день, що буває раз на чотири роки. У різних народів різне ставлення до цього дня. Хтось вважає його символом невдач, а для інших він - символ успіху. Але найцікавіша традиція цього дня пов'язана з Шотландією. У 1288 році 29 лютого став днем коли кожна жінка могла запропонувати чоловікові шлюб і він не мав права відмовитись. Дана законодавча норма зараз, звичайно, не діє, але й досі стає обєктом сатири.  А що для вас значить 29 лютого?

добавлено в категорию Мої файли | 0 Комментариев »

День кримськотатарського спротиву

П`ятниця10:50

26 лютого - День кримськотатарського спротиву

добавлено в категорию Мої файли | 0 Комментариев »

Дякую за підтримку."Учитель року 2016"

Четвер21:08

 

30 листопада 2015 року на базі гімназії № 33  відбувся фінальний етап міського етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року 2016". У фінальному етапі свій педагогічний досвід представляли Харченко М.О (ЗШ №2) та Юницька В. М. (ЗШ №5), Веркалець Т.Я (НВК №16). У запеклій боротьбі перемогу отримала  Веркалець Тетяна Ярославівна.

 Шановн ... Читати далі »

добавлено в категорию Мої файли | 3 Комментариев »
Меню сайта
Категории
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 203
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0